top of page
Search

OptiRAS-Standen - Aqua Nor 2023

Gjennom dagene i Trondheim Spektrum 22.-24. August, og Aqua Nor 2023 fikk besøkende sjansen til å utforske OptiRAS-standen og interagere med våre eksperter som delte innsikt i teknologiens potensial.


På Stand A-118 kunne vi vise OptiRAS i aksjon, fra vannkvalitetsovervåkning til adaptiv automatisering. Alle interesserte som kom innom oss fikk en forsmak på hvordan denne løsningen kan forme fremtiden for oppdrett på land. Erfaringene som er delt, illustrerer ikke bare den teknologiske fremgangen, men også engasjementet og lidenskapen for bærekraft og fiskevelferd.Veien Videre: Innovasjonens Reise

Aqua Nor 2023 er slutt for denne gang, men det markerer ikke slutten på reisen for OptiRAS. Erfaringene fra messen vil gi drivstoff til kontinuerlig utvikling og forbedring av teknologien. Den økende interessen og entusiasmen rundt OptiRAS, Leirvik AS og SeaRAS AS har virkelig inspirert oss!


Takk for Deltakelsen: Sammen Skaper Vi Fremtiden

Aqua Nor har vært et kraftsenter for kunnskapsdeling, innovasjon og nettverksbygging. Vi takker alle besøkende, deltakere og partnere.


Mens vi tar farvel med Aqua Nor 2023, tar vi med oss nye ideer, innsikter og inspirasjon som vil forme vår vei fremover! 🌊🐟🚀
Har du flere spørsmål om OptiRAS, Leirvik AS eller SeaRAS AS. Ta gjerne kontakt!!


Kontakt:

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page