top of page
Search

MILESTONE: Vann i OptiRAS på Skålevika!

Det er med stor glede vi kunngjør at vi har nådd en avgjørende milepæl i OptiRAS-prosjektet.


I samarbeid med Bremnes Seashore AS som oppdretter er vi stolte over å kunne meddele at karet nå er fylt med vann, og vi er på vei mot den spennende datoen – 4. september 2023 – når den første fiskebestanden vil bli introdusert.OptiRAS er et joint venture, hvor SeaRAS AS og Leirvik AS, har utviklet den banebrytende helintegrerte RAS-løsningen.


Dette standardiserte og modulbaserte systemet, bygget i aluminium, representerer et paradigmeskifte i bransjen og vil legge grunnlaget for en ny æra av effektiv og bærekraftig akvakultur.


OptiRAS teknologien muliggjør en ny leveringsmodell av lukkede oppdrettsanlegg for marine arter, der fiskevelferd, vannkvalitet og redusert økologisk fotavtrykk står i sentrum. OptiRAS integrerer nyskapende teknologi og metoder for å sikre robust fiskehelse og gode økonomiske resultater.


Vi ønsker å takke vårt dedikerte team, våre partnere og støttespillere for deres uvurderlige innsats. Sammen beveger vi oss mot en fremtid der bærekraft og innovasjon står i sentrum for akvakultur. Følg med for flere oppdateringer og bli med oss på eventyret! 🐟🌿

0 comments

コメント


bottom of page