top of page
Search

Bli en del av Searas-teamet - OptiRAS' morselskap!

Som et selskap dedikert til å skape innovative løsninger innenfor automatiseringsteknologi, søker Searas AS, morselskapet til Optiras AS, stadig etter dedikerte talenter som ønsker å gjøre en reell forskjell i bransjen. Og nå har du muligheten til å bli med på reisen!


Ledige stillinger:
Som en ledende aktør innen utvikling av løsninger og produkter for vannbehandling, er automasjon kjernen i vårt arbeid for å levere effektive og bærekraftige løsninger til våre kunder.


Vi ønsker å høre fra både erfarne fagpersoner og nyutdannede som ønsker å ta sine første skritt innen automasjonens verden. Uansett om du er ekspert på programmering, mekatronikk, robotikk eller maskinlæring, er det plass til deg hos oss!


Som en del av vårt tverrfaglige og dynamiske team vil du få muligheten til å jobbe med spennende teknologi og være med på å løse komplekse utfordringer.


Å bli med i Searas betyr å bli en del av et selskap i vekst, hvor dine ideer og bidrag virkelig vil bli verdsatt. I tillegg tar vi også imot åpne søknader til OptiRAS for de som ønsker å være med på å forme fremtiden for RAS-teknologi.0 comments

Comments


bottom of page