top of page
Search

OptiRAS teknisk oppe å går: Sirkulerer vann og biofilteret modent – Nå venter vi på Fisken!


Vi er glade for å kunngjøre at anlegget vårt nå er teknisk oppe å går! Etter måneder med hardt arbeid, testing og justeringer, er vi endelig klare for neste fase: å introdusere fisken.


Foto: SeaRAS AS. Skålevika v. Bremnes Seashore.


Anlegget vårt er nå fullt funksjonelt, hvor alle systemer kjører. Vannet sirkulerer gjennom anlegget, og vi har fullført alle nødvendige tester for å sikre at alt fungerer som det skal.


Biofilteret er modent

En av de mest kritiske komponentene i et akvakulturanlegg er biofilteret. Vi er glade for å rapportere at biofilteret vårt nå er modent og klar til å håndtere den biologiske belastningen som fisken vil bringe. Dette er en viktig milepæl som sikrer at vannkvaliteten vil gi optimale oppvekstvilkår og fiskevelferd.


Foto: SeaRAS AS. Skålevika v. Bremnes Seashore.


Nå Venter Vi På Fisken

Med anlegget og biofilteret klart, er neste trinn å introdusere fisken. Vi er i ferd med å forberede for deres ankomst og kan knapt vente med å se dem trives i OptiRAS.


Kom og Se!

Vi inviterer alle våre kunder og interesserte parter til å komme og se anlegget. Dette er en flott mulighet til å lære mer om hvordan OptiRAS-anlegg fokuserer på energieffektivitet, optimale oppvekstvilkår og fiskevelferd i praksis.


Ta gjerne kontakt for en omvisning av OptiRAS og få bedre innsikt i hvorfor OptiRAS er unik og skiller seg fra tradisjonelle RAS-anlegg.


Sist, men ikke minst, takk til alle som har støttet oss på denne reisen. Vi ser frem til å ta de neste skrittene i dette spennende prosjektet og vil holde dere oppdatert med alle fremtidige utviklinger.


- Team OptiRAS

0 comments

Comments


bottom of page