top of page
Search

OptiRAS og Innovasjon på Aqua Nor 2023!

Aqua Nor 2023 nærmer seg, og spenningen er til å ta og føle på i akvakulturbransjen. Fra 22. til 24. august vil Trondheim være vertskap for en imponerende samling banebrytende teknologi, tjenester og bransjeledere. Midt i denne innovasjonsbølgen presenterer vi stolt frem OptiRAS, en revolusjonerende løsning som skal forandre måten vi driver oppdrett på land.


Fullt integrerte ferdigmoduler i Aluminium: OptiRAS sikrer effektiv degassing, fjerning av partikler og oksygenering ved sømløs integrasjon av avanserte teknologier. Denne helhetlige tilnærmingen gjør det mulig å oppnå optimal vannkvalitet og skape ideelle vekstforhold for fisken.Aqua Nor 2023 er ikke bare en utstilling; det er en dynamisk plattform for samarbeid, kunnskapsdeling og nettverksbygging. Som en del av dette samarbeidsånden presenterer Vestland fylkeskommune sin fellesstand på Aqua Nor. Denne samarbeidsinnsatsen forener en mangfoldig rekke enheter under ett tak, og viser det enorme potensialet innen akvakulturteknologi og tjenester. Vestland-standen blir et sentrum for innovasjon og gode samtaler.Vestland-standens besøkende kan utforske et bredt spekter av tilbud, inkludert:

  • Evoy Searas AS: Fremskritt innen marine framdriftssystemer.

  • Ocean Innovation Norwegian Catapult Centre: Pionerarbeid innen akvakultur forskning og utvikling.

  • WellFish Diagnostics: Innovasjon innen fiskehelsediagnostikk.

  • Njord Aqua AS: Nytenkning innen akvakultur teknologiløsninger.

  • WSENSE: Revolusjonerende overvåkning av vannkvalitet.

  • Og mange flere!


Bli Med på Aqua Nor 2023: Aqua Nor 2023 lover å være en inspirerende arena for læring og innovasjon. Akvakulturbransjen samles i Trondheim, og Aqua Nor inviterer deg til å fordype deg i verdenen av OptiRAS og de bredere fremskrittene innen akvakultur. Marker kalenderen for 22. til 24. august, og ta turen til Vestland-standen, der en verden av muligheter venter.Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår stand på Aqua Nor 2023 – A-118

0 comments

Comments


bottom of page